CONSIDERACIONS

"La dona que balla" (1991). Premi Rafael Comenge de Narrativa de la ciutat d'Alberic.
"Un tall" (2008). Entrada arreplegada a "La catosfera literària 08", primera antologia de blogs en català.
"Litúrgia" (2010). Entrada arreplegada a "Un bloc de contes, relats i pensaments", recull d'entrades premiades, organitzat per opinalia.cat.
"Et vaig veure al cafè..." (2010). Entrada arreplegada per al projecte literari "Lletratura", que porta el mateix nom, "Et vaig veure al cafè" i organitzada pel col·lectiu "Ad'Art", plataforma per a la difusió i promoció culturals.
"Epíleg" (2010). Conte finalista del 14é Premi de Narrativa Curta Tinet, organitzat per l'ajuntament de Tarragona, i arreplegat al volum "El matí i altres contes", editat per Cossetània.
"El teu nom és un ésser viu" (2011), editat per Germania (Alzira), en la col·lecció "Plaerdemavida".

"La fràgil arquitectura dels teus gestos" (2014), editat per ONADA Edicions i guanyador del premi Josep Maria Ribelles de poesia de Puçol, el 2013.
"Tots els colors de la tardor", poemari guanyador del premi Francesc Bru de poesia, de Canals, el 2013.
"El cor mineral de la margarida", poemari guanyador del premi Antoni Ferrer de poesia, de l'Alcúdia de Crespins, el 2015.
"La llum de les estrelles mortes", recull de narracions guanyadora del Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera, 2016. Publicat per l'editorial Bullent.
"Qüestió de talla", conte breu guanyador del V Premi Punt de Llibres de Contes (Lleida), el 13 d'ocubre de 2016.
"Aquelles solituds d'on veníem", premi "Ciutat d'Elx" de poesia, el 9 d'octubre de 2017 i publicat per Editorial Bromera.
"L'endemà de totes les fosques", premi "Maria Mercè Marçal de poesia", el 2 de març de 2018 i publicat per Editorial Pagès.

"Tots els dies seran setembre", premi de narrativa Vila de Puçol, 2020 i publicat per ONADA Edicions.